http://biokerteszet.com/images/bio_abc.jpg

Mintaboltunk: Bio Abc

 

Bio ABC és Büfé
Bio Boltunkban a megyében egyedülálló módon tudunk naponta friss bio zöldséget és bio gyümölcsöt idény szerint biztosítani a rábcakapi bio gazdaságunkból. Hetente növekvő kínálattal, jelenleg több mint 1000 bio és reform termékből válogathatnak vásárlóink. Bio gabonánkból különböző liszteket és más őrleményeket készítünk.
 

Bio boltunkban legtöbb élelmiszer ökológiailag ellenőrzött forrásból származik, melyet a Biokontroll Hungária Nonprofit KFT. (www.biokontroll.hu) ellenőriz.
Az üzletpolitikánk fontos része a hazai biotermékek forgalmazása, így a polcokon bio fűszerek Kalocsáról, bio aszalványok Győrasszonyfáról, bio szőlő és almalevek Mihályiból, bio magyar tészták, bio magyar mézek Solymárról, bio magyar gabonakolbászok, hortobágyi bio hústermékek nagy választéka várja kedves vásárlóinkat.
Kisgyermekek számára bio bébiételek, bio teák, bio kakaók, bio kekszek, bio ivólevek, bio kásák, valamint babápolási termékek gazdag választéka várja kedves vásárlóinkat.
Az egészséges életmódhoz a bio kozmetikumok, valamint a bio tisztítószerek is hozzátartoznak, melyek nálunk szintén megtalálhatók. Ezeket a termékeket állatokon nem tesztelik, és természetes összetevőik könnyen lebomlanak nem károsítva minket és a természetet.

 Bio üzletünkben megtalálják az egészséges életmódra törekvők és speciális diétát végző emberek is mindazt, ami a mindennapi táplakozásukhoz szükséges.  Eladóink igyekeznek mindenben az Önök segítségére lenni, valamint a vásárlóink igénye szerint  tanácsokkal ellátni!


 
BIO ABC 
9165 Rábcakapi Fő u. 31.
Tel: 70/453-7152
http://www.bioabcgyor.hu

Nyitva tartás:
•    Hétfőn 8.00-16.30
•    Kedd 8.00-18.00
•    Szerda 8.00-16.30
•    Csütörtök 8.00-18.00
•    Péntek 8.00-16.30

Bővebb információ: http://www.bioabcgyor.hu